Louise Bendix Justesen er partner og ledende kiropraktor i klinikken. Louise er uddannet Kiropraktor (cand.manu) ved Syddansk Universitet i Odense og indenfor nærmeste fremtid færdig uddannet som læge. Sideløbende med arbejdet som kiropraktor og studie har Louise deltaget i efteruddannelse omkring behandlingsteknikker til bevægeapparatslidelser, sportsskader samt behandling af børn. Louise har tidligere deltaget aktivt i Regionsarbejde og er repræsentant i komiteen for Sundhedsoplysning.

 

Thomas Skytthe Jakobsen er partner i klinikken og er uddannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i England. Thomas har 13 års erfaring som kiropraktor. Inden Thomas startede i klinikken på Højbroplads, arbejdede han som kiropraktor i Stenløse og på Amager. Thomas er efteruddannet indenfor idrætskiropraktik, funktionel rehablilitering, børn og træning. Thomas er medlem af Dansk Idræts Medicinsk Selskab, kasser i Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik samt medstifter af Sund Forum og en af kræfterne bag kiropraktisk videreuddannelse indenfor idrætskiropraktik. Ved siden af kiropraktikken er Thomas klatrevægsinstruktør.

Anna Quorning startede i klinikken foråret 2009 under et barselsvikariat og er eftefølgende blevet en del af klinikken. Anna er uddannet i Odense og har løbende efteruddannet sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sekretær Dorrit Jakobsen har igennem snart 30 år, været sekretær på forskellige klinikker i København og omegn

Sekretær Birthe Jønsson er uddannet bogholder. Birthe udarbejder klinikkens regnskab ved siden af sekretærjobbet

Massør Rasmus Tønning er tilknyttet klinikken 

Bendix Justesen | Højbroplads | Store Kirkestræde 3 1. sal | 1073 København K | Telefon: 33 16 13 10 | Mobil: 51 88 51 04 | Email: info(a)bendixjustesen.dk